downloaden wwe 2k17 van android telefoon

WWE-2k17-Game-Cover-Mac

Hoe maak je WWE 2k17 downloaden voor Android? WWE 2K17 is een professionele worstelen video game ontwikkeld door Yuke’s en Visual Concepts en wordt uitgegeven door 2K Sports voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Mac OS. Het zal de achttiende game in de WWE games serie en zal dienen als de follow-up van WWE 2K16.
WWE 2K17 voor Macbook en iMac ziet de terugkeer van de gevechten in het publiek (dat is de eerste keer sinds SmackDown vs. Raw 2008, waar het gaat om het bestrijden van in deze backstage gebieden). WWE 2k17 voor Android zal ook de terugkeer van backstage vechtpartijen die kan de overgang van de eerste rang tijdens Falls te zien Count Anywhere or No Diskwalificatie lucifers, een functie die het laatst gezien in SmackDown was! Hier komt de pijn. De responsiviteit van de gameplay ook is sterk verbeterd, terwijl elke game-systemen zoals zijn bijgewerkt als ladders en beschimpingen. Het spel zal de invoering van een nieuwe secundaire onderwerping systeem vergelijkbaar met het breekpunt systeem momenteel te zien in de laatste generatie versies van de WWE 2K-serie.brock_lesnar_wwe2k17_mac_OS

Download WWE 2k17 apk gratis?

WWE 2K17 voor Android MyCareer modus introduceert een promo-motor, waar de Superstars zich kunnen uiten naar de WWE Universe en ook roepen of te reageren op andere WWE Superstars. Backstage interviews met Renee Jong kan nu leiden tot een backstage brawl. Hoe een speler concurreert, reageert, wat er gezegd wordt en zelfs wat kleding wordt gedragen kan een verschil maken in een Superstar’s reis door de WWE te maken. Op een gegeven moment, de spelers zullen waarschijnlijk oog in oog komt te staan met Brock Lesnar en zijn voorstander, Paul Heyman ook. Deze modus is exclusief voor de PS4, Xbox One, Microsoft Windows en Android.

WWE 2K16_20160418132210

WWE 2k17 voor Android nu heeft een nieuwe features in Maak een Superstar die gereviseerd met meer onderdelen en instelmogelijkheden, met inbegrip van lichaamshaar. De Highlight Replay systeem is terug te keren voor het eerst sinds WWE 2K14, die het mogelijk maakt spelers om video hoogtepunten op te nemen van hun wedstrijden. Deze kunnen worden bewerkt in de terugkerende Een Entree Video functie (voor het laatst gezien in WWE ’13). Maak een Victory (die niet aanwezig is geweest sinds WWE SmackDown! Here Comes The Pain) is ook terug te keren in WWE 2K17.
Download WWE 2k17 voor Android als je worstelen samen met uw vrienden of in een single player match kiezen van je favoriete WWE personage in career mode of in een vrije slag met diverse match modes. Dus, downloaden WWE 2k17 voor Android nu en geniet van diverse nieuwe functies ontgrendeld in het spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *